tisdag 11 september 2018

Recension av Sjusiffrigt

Författare: Anna Karolina
Antal sidor: 385
Finns hos: Adlibris / Bokus
Förlag: Bookmark förlag, Ett stort tack till dem för detta recensionsexemplar!

Goodreads beskrivning
De tre kvinnorna har varit bästa vänner sedan högstadiet. Nu har de en skuld de inte kan betala på laglig väg.

EN SEN KVÄLL kidnappar Carla, Nikolina och Julia sonen till en klädmiljardär. De är noggrant planerade, stenhårda, synkade och effektiva. Ändå går någonting fel.

I desperation tvingas de återigen överge sina trygga medelklassliv för att jaga pengar. Men polisen kan inte tro att det är kvinnor som står bakom de råa brotten, och det ser ut som om de kommer att komma undan.

Till dess att deras förflutna kommer ikapp. Och relationen till offret kommer emellan.

I Sjusiffrigt ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens oemotståndlighet. Det är en hårdkokt polisthriller med sexigt språk och oväntade förvecklingar. Tre kaxiga kvinnor som är vana att ta det de vill ha, har plötsligt tagit sig vatten över huvudet.
 


Mina åsikter
Den här boken var intressant redan från första sidan och jag drogs snabbt in i handlingens alla intriger och händelser. Carla, Nikolina och Julia var allihop mycket olika varandra, vilket gjorde att de inte alltid kom överens, därav alla intriger, men samtidigt så stöttade de varandra i vårt och torrt. Jag gillade alla tre, fast på väldigt olika sätt och för olika anledningar. Den kidnappning som de genomför i boken var riktigt spännande och det var därtill riktigt svårt att förutse vad som komma skulle. I det stora hela var det här en riktigt välskriven bok med ett härligt läsflyt, med en händelsefull handling, härliga karaktärer och sist men inte minst så var slutet allt annat än lätt att förutse.

Mitt betyg
Boken får 4 av 5 stjärnor i betyg.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...