lördag 7 januari 2017

Fantastiskt!

Om ni såg min video över bokrelaterade mål 2017, så vet ni att ett av mina mål var att läsa mer böcker som berörde lbtq-karaktärer men även att jag hade som mål att läsa fler böcker ur ett manligt perspektiv. Just nu håller jag på att läsa Simon vs. The homo sapiens agenda av Becky Albertalli, vilken uppfyller båda dessa "kraven". Jag har ännu inte kommit superlångt i denna bok, men jag kan lova att den inte kommer att räcka så värst länge för jag är verkligen fast!! Den fängslade mig redan från första sidan och huvudkaraktären Simon är sådär härligt mänsklig och underhållande som man önskar att alla huvudkaraktärer var. Sen det allra viktigaste... han är värsta Harry Potter-nörden, något som alltid ger pluspoäng i min bok. Men nu... åter till läsningen!

Adlibris beskrivning
Det är ett märkligt subtilt samtal. Jag märker knappt att det handlar om utpressning.
Vi sitter på de hopfällbara metallstolarna bakom scenen och Martin Addison säger: Jag läste din mejl. 
Va? Jag tittar upp. 
Förut. I biblioteket. Det var inte meningen så klart. 
Vadå, läste min mejl? 
Alltså, jag använde datorn efter dig , säger han, och när jag skulle logga in på gmail så var du redan inloggad. Du vet väl att du måste komma ihåg att logga ur? 
Jag tittar förvånat på honom. Han trummar med ena foten mot stolsbenet. 
Varför använder du inte ditt riktiga namn? frågar han.

Simon är inte den dramatiska typen, men när ett mejl hamnar i fel händer riskerar hans stora hemlighet att komma ut. Han måste agera, men hur ska han berätta att han är kär i den mest fantastiska killen någonsin när omgivningen inte vet att han är gay?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...