måndag 20 juli 2020

Recension av The Toll

Författare: Neal Shusterman
Antal sidor: 625
Serie: Arc of a Scythe, bok 3 av 3
Finns hos: Adlibris / Bokus

Goodreads beskrivning
It’s been three years since Rowan and Citra disappeared; since Scythe Goddard came into power; since the Thunderhead closed itself off to everyone but Grayson Tolliver.

In this pulse-pounding conclusion to New York Times bestselling author Neal Shusterman’s Arc of a Scythe trilogy, constitutions are tested and old friends are brought back from the dead.


Mina åsikter
Jag hade väldigt höga förväntningar när jag började läsa den här boken bara för att jag älskade dess föregångare så himla mycket. Och den här boken må vara riktigt bra, spännande och välskriven men den lever inte riktigt upp till de två första böckerna i serien. Men i det stora hela så älskar jag fortfarande karaktärerna, en riktigt spännande handling och oförutsägbara vändningar som förde berättelsen framåt. En riktigt beroendeframkallande läsning!

Mitt betyg
Boken får 4,5 av 5 stjärnor i betyg. 

4 kommentarer:

  1. Thunderhead är fortfarande min favorit men denna var ju riktigt bra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. håller med dig!! men jag är alltid lite svag för första boken i en serie! älskar när allt byggs upp! Men tycker nog ändå att thunderhead var strået vassare i detta fallet!

      Radera
  2. Håller med att de två första delarna var klockren läsning. The Toll tappade bort huvudpersonerna allt för mycket, men trots det väldigt bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Märker att många författare har svårt att hålla uppe samma nivå en hel serie igenom! är svårt att runda av allting i sista boken liksom! Men totalt sett så gjorde han ju ändå ett strålande jobb!

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...