onsdag 27 mars 2019

Recension av Gryning

Författare: Erin Hunter
Antal sidor: 350
Serie: Warriors: Den nya profetian, bok 3
Finns hos: Bokus / Adlibris

Goodreads beskrivning
Mörker, luft, vatten och himmel kommer att stråla samman. Ingenting kommer att bli som förr.

De unga katter som för flera månader sedan lämnade sina klaner har nu återvänt hem till en skog som inte går att känna igen och till katter som bara är skuggor av sina forna jag.

De fyra klanerna måste lämna skogen och det snarast. Men varför kommer aldrig den döende krigaren? Utan den utlovade guiden har de ingen aning om vilken väg som är den rätta.

Krigarkatterna tvingas ut på en resa de aldrig kunnat drömma om och sakta men säkert förändras saker som varit självklara för katterna i generationer
.


Mina åsikter
En fortsatt riktigt bra serie med riktigt bra person-och miljöbeskrivningar. Vi återser en massa karaktärer som man inte kan annat än älska och det är många utav dem som utvecklas väldigt mycket under den här bokens gång. Precis som alla Erin Hunters böcker så är den här riktigt snabbläst och spännande och den är därtill nästintill omöjlig att lägga ifrån sig! Dock så tyckte jag att det blev lite för mycket utav handlingen som går ut på att katterna skall förflytta sig från Punkt A till punkt B, något jag alltid haft lite svårt för då jag tycker att den gör att handlingen stundtals blir lite långdragen. Samtidigt som vi får svar på en väldans massa frågor i den här boken, så väcks det samtidigt en massa nya frågor inom mig, vilket naturligtvis får mig att vilja fortsätta nästa bok i serien.

Mitt betyg
Boken får 4 av 5 stjärnor i betyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...