onsdag 3 juni 2015

Summering av maj månad


Det här är de böckerna jag läste under maj månad, det blev inte värst många då jag hade mycket att göra i skolan och då jag jobbade en del. Men fem böcker är i alla fall bättre än inga. Men nu när jag får "sommarlov" på fredag så skall jag se till att ta tag i läsningen ordentligt.
Bästa boken
Den boken som jag tyckte var bäst den här månaden var utan tvekan The Elite, den höll lika hög klass som den första boken i serien (The Selection). Det här var definitivt en bok jag inte ville lägga ifrån mig utan att ha läst ut den, vilket ledde till många sena kvällar och nätter även om jag hade skola eller jobb dagen efter.
Sämsta boken

Den boken som jag inte riktigt fastnade för den här månaden måste nog vara The Constant princess, det var ingen dålig bok det var bara det att jag hade lite svårt för huvudkaraktären (Catalina/Katherine) då jag tyckte att hon kunde vara sjukt självupptagen och egenkär i mellanåt. Samt att boken stundtals kunde vara lite trögläst, jag hade höga förväntningar på den här boken då The other Boleyn girl som egentligen är bok nummer två i serien var så SJUKT bra, men den här boken levde alltså inte riktigt upp till förväntningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...