tisdag 15 augusti 2017

Födelsedagspresenter 2017

Om ni följer mig på instagram, så kanske ni vet att jag fyllde 22 år igår (14 augusti). Kan väl inte direkt säga att jag känner mig annorlunda för det. Man får ju inte göra något nytt och spännande när man fyllt 22. Men idag har jag i alla fall tänkt dela med mig av de bokrelaterade saker jag fick i födelsedagspresenter. 

Av min storebror brukar jag alltid få en klassiker och den här gången fick jag en samlingsutgåva av tre av Selma Lagerlöfs böcker nämligen: Lövensköldska ringen, Charlotte Lövensköld, samt Anna Svärd. Älskar bokens omslag då jag tycker att det är så somrigt och fint. 

Jag fick även tre små anteckningsböcker av min mamma som lätt skall få plats i min väska. Dessa har jag tänkt använda för att skriva kommentarer och tankar kring olika böcker som jag läser. Detta för att lättare komma ihåg vad som hänt i boken men även vad jag tyckt om specifika events. Det är helt enkelt för att underlätta det för mig själv när det har gått en tid från dess att jag läst boken tills dess att jag faktiskt skriver en recension om den.

Sedan fick jag oerhört otippat även en present från självaste Jamie som bloggar på En blogg för bokugglor och hon gav mig självklart den present som alla bokälskare vill ha och det är nämligen ett presentkort på adlibris, med en liten önskan om att jag skall köpa en specifik bok, vilket jag naturligtvis skall göra. Vilken jag för övrigt har tänkt läsa väldigt länge nu.
Tack så mycket för alla dessa bokiga presenter, samt de presenter som jag fick som inte hade något att göra med böcker. Samt även ett stort tack för alla gratulationer.

4 kommentarer:

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...