torsdag 10 augusti 2017

Wonder- FILM!

Wonder skriven av R.J Palacio, var och är helt klart en av mina favoriter av de böcker jag har läst i år och den är även rankad riktigt högt över min lista med favoriter genom tiderna. Men nu börjar det alltså närma sig för Wonder att bli en film (premiären är beräknad till 17 november 2017 i USA, vi får helt enkelt vänta och se när den kommer till Sverige). Wonder var en av de få böcker som verkligen har fått mig att storgråta, då den var så sjukt välskriven och stundtals väldigt hemsk. Jag ser helt klart fram emot att se den här filmen, speciellt efter att ha sett trailern! Jag tror och hoppas naturligtvis på att det skall bli en bra bok-till film adoption.

Bokus beskrivning av boken
Tioårige August Pullman vet mycket väl att folk stirrar på honom. Trots att han gömmer sig bakom sin långa lugg och envist ser ned i marken känner han deras blickar och hör deras fniss och viskningar. Ingen trodde att August, eller Auggie som han kallas, skulle överleva sin födsel. Det gjorde han men hans ansikte blev dock helt deformerat och han har genomgått oräkneliga operationer. Det enda han önskar är att få vara som alla andra barn, men det är inte så lätt, när man inte ser ut som någon annan.

Auggies föräldrar och hans syster Via har alltid stöttat honom och följt hans framsteg, men nu står dom inför något riktigt stort. Auggie kan inte längre hemundervisas utan det är dags för honom att börja femte klass i en närbelägen skola. Hur ska de andra barnen reagera? 


Missa inte trailern nedan!
  
Är det någon mer än jag som är sjukt taggad på att se filmen?

4 kommentarer:

 1. Åh jag älskade också den boken! Helt klart en utav de bästa jag läst!

  SvaraRadera
 2. Håller också med om att Wonder är en av mina favoriter! Har du läst de tre wonder-stories som finns som eböcker ? Julian, Pluto och en tredje som jag inte kommer på namnet på just nu. Ca 80 sidor/bok. De är skrivna ur andra karaktärers synvinkel. De kan hjälpa mot eventuell wonder abstinens sålänge man väntar på filmen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar den! :D jag har hört talas om dem men jag har tyvärr inte läst dem än! Skall definitivt göra det nu när du säger det haha xD För nog fick jag lite Wonder abstinens nu när jag sett trailern för filmen X antal gånger ;)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...