söndag 28 april 2019

Vårstädningstagg | 2019

Jag hittade den här taggen på Bokugglor blogg och tyckte att det var en intressant tagg som jag också kunde haka på. Det var jättesvårt att komma på svar på frågorna.
 
Bok 1 i serien.
1. Svårigheten att påbörja städningen - En bok/serie jag skjutit upp p.g.a dess längd 
The Faithful and the fallen serien av John Gwynne! Jag påbörjade bok 1 för något år sedan men lade sedan ifrån mig den i förmån för andra böcker och har ännu inte riktigt vågat plocka upp den. Inte nog att boken i sig är riktigt stor och tjock utan hela serien är det!
2. Städa ur garderoben - En bok/serie jag vill göra mig av med 
Har faktiskt hunnit samla på mig några nu efter den stora utrensningen innan flytten. Men den jag känner mig väldigt färdig med är The Way of shadows av Brent Weeks, det var verkligen ingen bok för mig.

3. Öppet fönster och frisk luft - En uppfriskande bok Det var verkligen jättesvårt att bara välja en bok på den här frågan då jag hela tiden kom på fler böcker/serier som stämde så bra in på frågan! Men svaret på frågan måste nog ändå bli Alcatraz vs the evil librarians av Brandon Sanderson! Den här middle grade serien fick mig att skratta och gråta om vart annat och den var så himla annorlunda allting jag någonsin läst förut.

4. Nytvättade lakan - En bok jag skulle vilja skriva om en scen i 
Kommer inte ihåg exakt vilken bok det var så jag får väl säga hela serien då. Men Grishaverse böckerna av Leigh Bardugo, det var någon scen eller två i den som jag gärna skrivit om då jag störde mig otroligt mycket på utgången av det hela. Samtidigt så är det här en serie som jag tycker väldigt mycket om.

5. Rensa bort onödiga småprylar - En bok som jag ångrar att jag lagt tid på
Sleeping giants av Sylvain Neuvel, en bok som jag till början tyckte hade mycket potential men som jag sedan inte alls gillade. 

6. Torka bort det sista dammet - En bok/serie med ett tillfredsställande slut 
Six of crows duologin av Leigh Bardugo, jag fick som jag ville med en sak, vilket gjorde det väldigt tillfredsställande att avsluta böckerna.


7. Göra i ordning utemöblerna - En bok jag ser fram emot att läsa i vår
Jag får väl helt enkelt välja en utav mina mest efterlängtade boksläpp på den här frågan nämligen Aurora Rising av Jay Kristoff och Amie Kaufman! En bok som jag har hållit på att längta ihjäl mig efter enda sedan jag fick höra att det var en grej! Nu är det mindre än en månad kvar till release!

1 kommentar:

  1. Kul att du gjorde den! :D Men va, gillade du inte Sleeping Giants? Jag sträcklyssnade på alla tre och gillade dem så mycket :)

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...