lördag 2 juli 2016

Läser just nu #2

Har precis börjat läsa Mellody Looh-födelsemärket av Gabriella P. Kjeilen. Tänkte att det blev perfekt tillsammans med en limited edition choklad som jag skall prova på såhär på en lördag. Det är nämligen mjölkchoklad med choklad och hallon fudge. Samt att jag tänkt mysa lite med katten naturligtvis.

Goodreads beskrivning av Födelsemärket
Vad gör du om du en dag får lära dig att du inte är den du trodde ... och den du egentligen är kanske inte är den du vill vara?

Märket på Erikas hals har alltid fått henne att känna sig annorlunda. När hon får veta att jorden inte är hennes hem och återvänder till planeten Lavida, en planet befolkad av varelser hon bara trott fanns i sagorna, hoppas hon på att äntligen få passa in. Men trots att hon har formskiftarnas märke verkar det inte vara det hon är. Krafterna hon bär inom sig är allt för mörka. Dessutom dras hon till en av de förvisade vampyrerna. Hon kastas in mitt i en uråldrig strid mellan ont och gott där det är svårt att skilja vän från fiende, med ett öde som väger tungt på hennes axlar. De vill att hon väljer sida. Ett val som visar sig vara svårare än hon trott.

2 kommentarer:

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...