onsdag 19 oktober 2016

Veckans bokbloggsfråga- vecka 42

Hur ser din familj och dina vänner på ditt bloggande och läsande? Är de nyfikna, stöttande och glada för ditt intresse eller tycker de att det tar alldeles för mycket tid och energi? Hur bemöter du detta i så fall? Ser du själv till att prioritera ditt intresse även om omgivningen inte är stöttande? 
Min familj och mina vänner tycker att det är kul att jag har en hobby, men ifrågasätter ofta min mängd böcker och frågar ständigt om det inte räcker med böcker nu. Mitt svar på detta är naturligtvis jämt ett rungande NEJ. Men de tycker samtidigt att det är intressant att fråga hur många läsare jag har, hur jag får recensionsexemplar och så vidare, så lite intresserar de sig allt. Men i det stora hela är det inte så många i min närmsta krets som läser speciellt mycket, majoriteten läser i princip inte alls. Vilket därmed gör det lite förståeligt att dem kanske inte orkar lyssna på min ständiga bokprat. Men nej, dem kommer inte kunna slippa det helt och hållet. Jag har och kommer alltid att läsa och blogga så länge jag tycker att det är roligt och så länge jag inte börjar se på det som en veckosyssla/något jag MÅSTE göra. För då hade det ju onekligen inte varit roligt längre, så då hade jag ju isåfall slutat. Men så som det ser ut just nu så tänker jag definitivt se till att fortsätta både med läsandet och bloggandet och framför allt, allt bokprat ;)

9 kommentarer:

 1. Bokläsandet är som vilken hobbie som helst och enda gången någon lider av det är nog om man ska flytta, någon måste ju bära de där tunga boklådorna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha så sant!!! Det ser man ju inte direkt fram emot xD

   Radera
 2. Haha tänker på Annas kommentar ovan, det blir kul när jag flyttar till sommaren eller när det blir, tredje våningen utan hiss och 90 mil...
  Jag försöker hela tiden tänka på bokinköpen men det går liksom inte. Men efterhand tycker jag ändå att jag får grepp om det, hoppas jag :) Annars är det väldigt fint att ha ett litet bibliotek hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahha oj det lät jobbigt för en bokälskare :) Men hoppas att din nya lya blir bra ändå :) Det kan jag förstå! Bra jobbat det är inte lätt att motstå sina impulser att köpa nya böcker!

   Radera
 3. Den frågan känner man ju i gen... Behöver du verkligen fler böcker?? Haha, fast jag har faktiskt nästan slutat köpa böcker det här året men det är mer en ekonomisk fråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det gör vi nog alla! Det är så störande när folk frågar det! Som om man skulle svara: "nej, det har du ju faktiskt rätt i, skall helt sluta köpa böcker." Det är ju bra jobbat! Ibland behöver man ju tyvärr sina pengar till lite andra ofta tråkigare saker :)

   Radera
 4. Den frågan känner man ju i gen... Behöver du verkligen fler böcker?? Haha, fast jag har faktiskt nästan slutat köpa böcker det här året men det är mer en ekonomisk fråga.

  SvaraRadera
 5. Det är bara mina närmaste som vet om att jag bloggar och nog tycker de det är roligt när man berättar om recensionsexemplar och liknande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill nog tro att de blir lite impade ändå ;)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...