tisdag 11 april 2017

Veckans läsning- vecka 15

Ärligt talat så känner jag just nu inte att jag fastnat för någon bok alls, går fram och tillbaka mellan böcker men känner ännu inte riktigt att jag fastnat för något. Vilket inte alls är bra då jag som sagt försöker slå mitt läsrekord för antalet böcker lästa på en månad. Mitt nuvarande rekord är 18 böcker, vilket jag alltså vill slå. Läsningen i början av månaden gick super men de senaste dagarna har det gått lite si och så med läsningen. För närvarande har jag alltså läst 5 böcker, vilket innebär att den lästakten jag håller just nu inte kommer att räcka för att jag skall nå mitt mål. Det är alltså därför som jag tänker att jag skall försöka läsa snabb-och lättlästa böcker även denna vecka, som ett sätt att snabba på läsningen något. De böcker jag skall försöka ta mig igenom lyder som följande: Kuriren av Henrik Blanckert, vilket jag för nuvarande läser, Rött uppror av Pierce Brown, som jag även den har påbörjat litet smått. Tänker även försöka hinna läsa Ett mord annonseras av Agatha Christe, vilken är väldigt kort så där hoppas jag definitivt på en snabb läsning. De två sista böckerna jag satsar på att i varje fall hinna komma en bra bit i är Between shades of gray av Ruta Sepetys, samt A little princess av Frances Hodgson Burnett. Anledningen till den långa läslistan är precis som föregående vecka för att jag måste läsa ca. 4,75 böcker i veckan för att hinna läsa 19 böcker på en månad. Heja mig....?


4 kommentarer:

 1. Förstår din känsla! Tänkte också slå mitt läsrekord så helt plötsligt läser jag flera böcker och ingen jag fastnar i :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja usch ja! Det är så irriterande! Hoppas att du hittar en bok du fastnar för snart så att läsningen går bra såhär i slutet av månaden åtminstone! :)

   Radera
 2. Härlig hög. Kuriren är jag så sugen på att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) vad kul att höra! Min recension av kuriren kom precis upp på bloggen så du kan läsa på lite där och se om du är intresserad :)

   http://tickmick.blogspot.com/2017/04/recension-av-kuriren.html

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...