lördag 10 juni 2017

Recension av Ödets timma

Författare: Erin Hunter
Antal sidor: 359
Serie: Warriors, bok 6 av 6
Förlag: Bokfabriken, Ett stort tack till dem för detta recensionsexemplar!
Finns hos: Bokus / Adlibris 

Goodreads beskrivning
ENDAST ELD KAN RÄDDA VÅR KLAN.

Det är förändring i luften. Eldhjärta nås av en mystisk profetia: Fyra blir två. Lejon och Tiger kommer att mötas i strid, och blod kommer att regera skogen. Vad vill Stjärnklanen säga honom? Kan det verkligen vara meningen att klanerna inte längre ska leva enligt lagarna som deras förfäder en gång stiftat?

Tigerstjärnas aldrig sinande makthunger sätter alla skogens regler på spel och en ofrånkomlig slutstrid närmar sig. Kommer Eldhjärta kunna rädda Åskklanen i denna ödets timma?
 


Mina åsikter
Jag måste erkänna att jag verkligen inte trodde att Hunter skulle klara av att skriva en serie som lyckas hålla en sån hög klass hela serien igenom. Gissa om jag hade fel! Den här boken var lika händelsefull som de tidigare och den var omöjlig att lägga i från sig! Jag läste ut den på en dag! Jag trodde mig kunde förutse vad det var som skulle hända, men jag hade naturligtvis helt fel och den här boken gjorde tvära vändningar som gjorde läsningen så himla bra! Det var så kul att se alla karaktärerna utvecklas och förändras och det faktum att det hänt så himla mycket från bok ett, till nu, den sista boken. Det här var en alldeles underbar avslutning på den här serien och den ger mig definitivt mersmak för att läsa fler böcker inom den här världen. 

Mitt betyg
Boken får 5 av 5 stjärnor.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...