torsdag 15 juni 2017

Recension av Snow White

Författare: Bröderna Grimm
Illustratör: Camille Rose Garcia
Antal sidor: 80
Finns hos: Bokus / Adlibris

En översättning av goodreads beskrivning
Det här är historien om en ond drottning som är fast besluten att göra sig av med en tjej - med hud så vitt som snö, läppar så röda som blod och hår så svart som ibenholt - som hotar drottningens strävan att förbli den vackraste i henne rike. Denna utgåva presenterar den oförglömligaa versionen av Grimms saga, med en original tolkning av den berömda konstnären Camille Rose Garcia som artfully kombinerar vit och mörk romantik.

Mina åsikter
Det här är en mycket lärorik saga egentligen då Snövit får lära sig att inte lita på människor hon inte känner som vill ge henne saker. Som ni kanske förstår var det här en mycket snabbläst bok tack vare dess låga sidantal men cksl tack vare det faktum att själva berättelsen om Snövit är väldigt kort
och det faktum att boken består av en väldans massa och sjukt snygga illustrationer som är gjorda av Camille Rose Garcia, som själv var anledningen till varför jag köpte den här utgåvan från första början. Hennes illustrationer målar upp en hel berättelse bara de och det går att utläsa sagan i stort sett bara utifrån dessa. Bilderna är dessutom illustrerade på ett sätt som känns väldigt unikt och jag vill definitivt se mer av Camille Rose Garcia.

Mitt betyg
Boken får 5 av 5 stjärnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...