måndag 11 september 2017

Veckans läsning- vecka vecka 37

Den här veckans TBR är inte direkt huggen i sten för det kommer säkert sluta med att jag läser några sidor ur en hel del andra böcker också, men det här är i alla fall de böcker jag försöker satsa på att bli klar med. Wonder Woman: Warbringer skriven av Leigh Bardugo började jag läsa förra veckan, men jag har bara hunnit läsa lite drygt 100 sidor i den, så den boken får alltså följa med in på denna veckan. Sedan har jag även börjat läsa lite smått på ett recensionsexemplar, nämligen Hemmet av Mats Strandberg, som jag helt klart måste se till att läsa ut under veckan. Men jag hoppas även på att hinna börja läsa Vi mot er av Fredrik Backman, då det helt klart är en av de böcker vars boksläpp jag sett fram emot mest det här året, så nu måste jag verkligen ge mig själv tiden att faktiskt börja läsa den också.

2 kommentarer:

  1. Vad är ditt intryck av Wonder Woman hittills? Jag gillade Bardugos senaste böcker, men det här är ju lite annorlunda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läste ut boken häromdagen och jag tycker DEFINITIVT att du bör läsa den! Kan ju hinta om att jag gav boken 5 av 5 stjärnor på goodreads. Boken har verkligen ALLT enligt mig. Bardugos härliga sätt att skriva, wonder woman som helt klart är kick ass, roliga och härligt sarkastiska bikaraktärer som man inte kan annat än älska, samt att det händer saker nästan hela tiden som är sjukt medryckande och som gör det svårt att lägga ifrån sig boken. Samt att det är med en massa grekisk mytologi, vilket är något jag är väldigt intresserad av. Och sist men inte minst.... du kommer att bli så sjukt förvånad av vissa vändningar som handlingen tar. Helt klart en väldigt välskriven bok! Så ja, jag tycker att du bör läsa den! :)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...