söndag 16 december 2018

Recension av Jägaren

Författare: Kamilla Oresvärd
Antal sidor: 313
Förlag: Bokfabriken, ett stort tack till dem för detta recensionsexemplar!
Finns hos: Bokus / Adlibris

Goodreads beskrivning
När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn i köket ligger hennes storasyster livlös på golvet och det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger och hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen, men till vilket pris?

Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? Och vad är det som han så desperat söker efter?


Mina åsikter
Det här är minst sagt en spännande deckare, med mycket intressanta händelser. Jag gillade skarpt det faktum att boken utspelar sig i Göteborg, vilket gjorde att jag visste precis vart saker och ting utspelade sig, vilket definitivt gjorde läsningen mer spännande. Jag hade dock lite svårt att hålla isär de olika karaktärerna, vilket stundtals gjorde att det var svårt att hänga med i handlingen. Men överlag så var fallet mycket intressant och karaktärerna var inte helt perfekta, vilket gjorde att de kändes mer mänskliga.

Mitt betyg
Boken får 3 av 5 stjärnor i betyg.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...