lördag 3 december 2016

Book haul & unboxing | December

Månadens book haul & unboxing är nu här! Det blev totalt nio böcker plus ett recensionsexemplar! Jag vet att jag i min senaste book haul, lovade att jag skulle köpa max 4-5 böcker men jag menar... nio böcker är helt klart en förbättring jämfört med november plus att det var black friday.... så hur skulle jag kunna låta bli? Mina två klasskompisar som är med i min basgrupp som retar mig för min bookbuyingobsession tyckte inte ens att nio böcker var så illa, så jag menar... SÅ illa var det nog ändå inte? Men ta en titt nedan och tala gärna om vad ni tycker! Hojta dessutom gärna till om ni har läst/vill läsa några av de nyköpta böcker jag visar och tala då gärna om vad ni tyckte om dem!

4 kommentarer:

 1. Jag gillar Buffy jag med, och har sett TV serien flera gånger. Och har egna tankar på att köpa och läsa säsong 8. Men det har ännu inte blivit av. Så berätta gärna vad du tyckte om den. Förstod jag rätt att säsong 8 består av 4 sådana böcker du visade, eller???

  SvaraRadera
  Svar
  1. säsong 8 består totalt av 40 nummer :P och det jag visade var den första av fyra library editions som vardera innehåller 10 nummer :) så ja alltså fyra sådana jag visade :) Tyckte den var väldigt bra och lätt att känna igen alla karaktärer :) Samt att karaktärernas olika egenheter fick ta plats vilket alltid är roligt:) jag fick upp min recension tidigare idag så kolla gärna in den för att få lite mer sammanhängande tankar! http://tickmick.blogspot.com/2016/12/buffy-vampire-slayer-season-8-volume-1.html

   Radera
 2. Vilket härligt gäng böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det! Jag är helt klart taggad på att läsa dem allihopa! :)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...