torsdag 22 december 2016

Hur gick läsningen? Läs-it-snow | dag 1

Igår den 21:a december så startade läs-it-snow 2016. Och jag vet inte hur det är mer er? Är ni lite nyfikna på vad jag läste och hur mycket jag läste? För det är i alla fall det jag tänkt berätta nu. Jag tyckte att läsningen gick helt okej. Jag läste nämligen 100 sidor i A Monster calls  av Patrick Ness (hade hunnit läsa 26 sidor i boken sedan tidigare) och jag läste därmed ut den. En riktigt bra men sorglig bok! Jag började sedan läsa på och lyckades även läsa ut The Wizard of oz (en superbra bok), vilket gav mig ytterligare 189 sidor. Sedan påbörjade jag även min läsning av The Unexpected everything av Morgan Matson, som jag hann läsa 21 sidor i. Vilket innebär att jag nu har läst ut 2 av de 5 böcker jag räknat med att hinna läsa under den kommande veckan. Jag hoppas verkligen på att hinna läsa ut alla och därmed uppfylla de olika utmaningarna jag satsat på att uppnå.

Min totala läsning under läs-it-snow 2016
Antalet lästa sidor: 310


Antalet utlästa böcker: 2 stycken

Är du med under läs-it-snow veckan? Hur går det för dig med läsningen såhär långt? Och vilka böcker planerar du att läsa? Det vill jag jättegärna veta så tala gärna om det för mig.

2 kommentarer:

  1. 310 sidor första dagen var väl bra. Även jag har läst ut två böcker första dagen. Är de nyfiken så får du gärna kika på min blogg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha jodå det är jag riktigt nöjd med! Synd bara att det inte gick så bra på alla dagarna :) Då får jag helt klart se till att kolla in på din blogg och se vad du läst :) Nu blev jag nyfiken :P

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...