torsdag 21 december 2017

24 hour read-a-thon | TBR

Jag och Jamie från Bokugglor har länge pratat om att vi bör vara med på en 24 hour read-a-thon och vi har länge dividerat över när det hade varit ett bra tillfälle att faktiskt genomföra det. Så igår kväll blev det väldigt spontant bestämt att denna läs-a-lot skulle ta plats från och med kl 19 idag torsdagen den 21 december till och med 18.59 den 22 december. Så alltså 24 timmar med härlig tid att läsa, vi har länge velat göra nåt sånt här då vi sett flertalet av de vloggar som Zoe från Readbyzoe har gjort medan hon har hållit i sina 24 timmars läs-a-loter. Det här kommer som ni förstår då det är väldigt sista minuten att vara väldigt spontant och lite spur of the moment så att säga. Det är mest för vår egna skull då vi tycker att det hade varit roligt att försöka läsa så mycket vi bara kan under 24 timmar. Till skillnad från Zoe så kommer vi faktiskt att sova under natten, då vi aldrig hade klarat av att dyngna och samtidigt klara av att läsa, men jag tänker att vi skall försöka dra ner mängden sovande så mycket som bara går, detta naturligtvis för att vi skall få så mycket läsning gjort som möjligt.

Jag har valt ut tre böcker som jag hoppas på att hinna läsa ut helt och hållet och sen utöver det kommer jag förmodligen hinna läsa några sidor i ett par andra böcker. Men de böcker jag tänkt dela med mig av i denna TBR är de böcker som jag SKA läsa klart. Det här är naturligtvis böcker som är väldigt korta då målet med att läsa så mycket man bara kan under 24 timmar är att bland annat läsa så många böcker man kan och därför är väldigt korta böcker en bra idé. Sen så är det naturligtvis ett mål i sig att läsa så många sidor man bara kan också, men det får man med automatiskt tänker jag.

Så de böcker jag har som mål att hinna läsa ut är Alice's adventure's in wonderland av Lewis Carroll (för åttonde gången I know, men den är ju så himla bra!) vilken är på 146 sidor. Jag tänker även läsa A Christmas carol av Charles Dickens som är på 126 sidor. Och den tredje och sista boken jag hoppas på att hinna läsa klart är För oss är natten ljus av Christoffer Holst, som består utav 223 sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...