onsdag 25 april 2018

Spring cleaning book tag

Det är alltid roligt att göra boktaggar och eftersom att det fortfarande är vår ett litet tag till så kändes den här taggen passande att göra idag. Skaparen av den här taggen är Book syrup
som finns på youtube.   

1. The struggle of getting started: a book/book series that you have struggled to begin because of its size. 
Mistborn av Brandon Sanderson, de böckerna är så himla stora, men jag vill gärna läsa dem! Har påbörjat bok ett, men tar pauser från den hela tiden då dess storlek får mig att bli stressad då det känns som om att jag inte kommer att hinna läsa något annat om jag ska hålla på att kämpa med den boken hela tiden.

2.  Cleaning out the closet: a book and/or book series you want to unhaul.
Wild beauty av Anna-Marie McLemore, jag är inte så mycket för magical realism, vilket definitivt framgick ännu en gång när jag kämpade mig igenom den här boken.

3. Opening windows and letting fresh air in: a book that was refreshing.
Renegades av Marissa Meyer, älskar böcker där karaktärerna har superkrafter! Och den här boken var minst sagt annorlunda på många sätt! Älskade det faktum att man fick läsa från både de "goda" och de "ondas" sida. Det var riktigt uppiggande.

4.      Washing out sheet stains: a book you wish you could rewrite a certain scene in.
Given to the sea av Mindy Mcginnis, hade velat skriva om hela den här boken! Det fanns så himla mycket som jag hatade med den här boken! Men har en specifik sen i åtanke, som VERKLIGEN hade behövts skrivas om för den var verkligen hemsk på alla sätt och vis.

5.      Throwing out unnecessary knick-knacks: a book in a series that you didn’t feel was necessary.
The Heir av Kiera Cass. Missförstå mig inte... jag älskar den här serien men den här boken följer vi prins Maxons dotter Eadlyn, som är riktigt, riktigt irriterande.... men i den femte och sista boken är hon i varje fall lite bättre.

6.      Polishing the doorknobs: a book that had a clean finish.
Harry Potter och dödsrelikerna av J.K Rowling... alla hade vi nog åtminstone en karaktär som vi önskade inte hade behövt dö, men samtidigt har jag alltid gillat det faktum att Rowling vågade döda så många älskade karaktärer. Det är ingen som gör sådan längre. Den här boken slutar på ett väldigt bra och fint sätt och den avslutar därtill hela serien på ett tillfredsställande sätt.

7.      Reaching to dust the fan: a book that tried too hard to relay a certain message.   
Jag kan verkligen inte komma på ett svar på den här frågan.
 
8. The tiring yet satisfying finish of spring cleaning: a book series that was tiring yet satisfying to get through.
The Darkest minds av Alexandra Bracken. Jag älskade den första boken, men jag kände inte riktigt att bok två och tre levde upp till mina förväntningar vilket gjorde att jag kände att framför allt bok tre tog lång tid att läsa.

 Jag taggar: Bokugglor
 

2 kommentarer:

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...