lördag 10 september 2016

Bokbloggsjerka 9-12 september

Veckans bokbloggsjerka från Annika lyder som följande: Har du några ”bokliga” minnen av en födelsedag som ligger dig extra varmt om hjärtat? Hur skulle en perfekt födelsedag kunna se ut om du fick bestämma? Eller har du något annat att berätta som är kopplat till en födelsedag (antingen riktig eller fiktiv)?
Jag kan faktiskt inte komma ihåg någon speciellt "boklig" födelsedag, utan jag har mer minnen av "bokliga" julaftonar, det är då jag som oftast (när jag väl får böcker i present) faktiskt får dem. Men det är alltid lika kul att få böcker i present, speciellt när personen i fråga har träffat helt rätt utan att man ens sagt något om det. Ibland så tror jag att min storebror kan läsa mina tankar när det kommer till visa bokpresenter han har gett mig.

En perfekt födelsedag enligt mig hade varit att jag var ledig (jobbar ju alltid på Liseberg på min födelsedag) och bara sitta och njuta i solen och ta det lugnt. Samt att jag skulle få äta jättegod mat och en massa tårta och kakor (måste alltid jobba så jag får slänga i mig dessa grejer innan jag måste sticka till jobbet). Men också att jag naturligtvis skulle få en massa presentkort på akademibokhandeln som jag sedan i lugn och ro kan använda upp. Men sedan eftersom att jag nu får säga allt jag velat haha så hade jag naturligtvis velat få en väldans massa efterlängtade böcker i present. Jag får nästan aldrig böcker av min familj längre då de tycker att jag har alldeles för många alle redan (framför allt för många olästa). Men jag har i alla fall några trogna, dvs. min pojkvän, min storebror och min morbror som då och då ger mig just presentkort på akademibokhandeln eller böcker som de vet att jag vill ha.

9 kommentarer:

 1. Presentkort är en väldigt bra present, då kan man ju själv köpa det man vill ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis! Men det kan vara lite kul när folk köper böcker till en också och dem får till en riktigt fullträff ;)

   Radera
 2. Perfekt med presentkort, då får man ju välja precis det man vill ha.

  SvaraRadera
 3. Presentkort är alltid en bra present!

  SvaraRadera
 4. Presentkort är alltid en bra present!

  SvaraRadera
 5. Eller så tänker jag att vissa verkar ha en förmåga att snappa upp just vad man önskar sig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha precis! I detta fallet som min bror lyckades få till det alldeles rätt så hade jag inte ens nämnt det för honom, så då var det lite kul att han fick så rätt ;)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...