torsdag 15 september 2016

Veckans bokbloggsfråga- vecka 37

Veckans bokbloggsfråga från Barnboksbloggen lyder som följande: Vilken bok ser du mest fram emot att läsa bland höstens kommande böcker? Eller läser du någon serie där du ser fram extra mycket emot nästa del? Eller har du någon favoritförfattare där du knappt kan vänta tills hen släpper en ny bok? 

Jag ser egentligen fram emot två böcker nu under hösten. Däribland Stefan Ahnhems bok arton grader minus. Som är fortsättningen på serien om Fabian Risk. Boken släpps den 19:e oktober så jag har fortfarande lite tid på att läsa Den nionde graven som är bok nummer två i serien. Sedan så ser jag naturligtvis fram 5:e oktober då jag ser fram emot att kunna köpa den illustrerade upplagan av Harry Potter och hemligheternas kammare som jag planerar att köpa tillsammans med den illustrerade upplagan av första boken. Vilket jag ser som något självklart då jag älskar allt som har med Harry Potter att göra. 12 kommentarer:

 1. De illustrerade utgåvorna av Harry Potter verkar så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är dem!! (har bläddrat lite i de vises sten), man vill bara bläddra igenom hela boken för att se bilderna :)

   Radera
 2. Jag har inte börjat läsa Ahnhems serie än. De två första delarna står i hyllan så egentligen är det inget som hindrar mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har än så länge läst en, men jag äger två av böckerna i serien och jag tycker definitivt att du skall ge böckerna en chans :) Det är en mycket bra serie med svårlösta fall :)

   Radera
 3. Vad spännande, jag visste inte att det ska fortsättas med de illustrerade utgåvorna :) De verkar så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att de tänkt göra illustrerade utgåvor av hela serien, men det får vi väl bara vänta och se om det händer :) Själv har jag bara bläddrat lite i den illustrerade utgåvan av de vises sten, men bilderna är jättefina och ibland lite roliga ;)

   Radera
 4. Åh de illustrerade utgåvorna av Harry potter måste jag kika närmare på, borde läsa böckerna också, men nu är de utlånade så det kanske blir i framtiden ;) Arton grader minus vill jag läsa men har inte ens påbörjat Den nionde graven men det kanske blir av snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde definitivt ge allt som har med Harry Potter att göra en chans ;) är väl lite partisk som hardcore Harry Potter-nörd men jag tycker verkligen det! ;) haha jag har också den nionde graven liggandes här hemma och väntar på att bli läst.

   Radera
 5. Åh, den här åker omedelbart bums upp på listan. Har läst bägge två tidigare, och verkligen gillat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra! Ser fram emot att läsa tvåan och trean nu då ;)

   Radera
 6. Stefan Ahnhem låter intressant

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra författare! Och serien lika så :) mycket svårlöst fall ;)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...