lördag 23 mars 2019

Recension av Jag kan inte sluta gråta

Författare: Anne Liljeroth
Antal sidor: 182
Förlag: Louise Bäckelin förlag, ett stort tack till dem för detta recensionsexemplar!

Goodreads beskrivning
Vem står dig närmast när tillvaron rämnar?

En enkel fråga och en varm hand får Josefins tillvaro att rasa samman. Det hon tidigare trott var viktigt blir plötsligt hennes värsta mardröm. Det hon tidigare varit bra på, att tänka logiskt och dra slutsatser, fungerar inte längre. Hon känner sig tom och värdelös och väldigt ensam.

Rädslan är värst. Att kanske aldrig bli hel, att inte räcka till för sina barn, att bli lämnad, att spärras in. Att inte veta.

Josefin söker efter svar, medan människorna runt henne blir allt mer otåliga. Hur länge ska detta pågå? Vem har Josefin blivit?

Ovissheten drabbar hårt och till slut ställs hon inför beslut hon länge fruktat. Delar av sig själv har hon redan förlorat, vill hon behålla andra måste hon konfrontera sina värsta rädslor.


Mina åsikter
Det här är en mycket välskriven bok som på ett tydligt sätt förmedlar alla de känslor en utmattad person känner. Det märks att författaren har egna erfarenheter av ämnet då allting känns väldigt äkta och verkligt och som läsare känner man verkligen med huvudkaraktären. Boken är välskriven och även om den gör mig något stressad p.g.a dess ämne, så är det också lite av en ögonöppnare, vilket jag tror att alla mår bra utav att få ibland. Då det ger en möjlighet att utvärdera sin egna situation, men det hjälper en kanske även att känna igen varningstecknen innan det är för sent. 

Mitt betyg
Boken får 3,5 av 5 stjärnor i betyg.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...