fredag 5 oktober 2018

Bokmässan 2018

Den sista helgen i september så var det äntligen dags igen! Jag hade sett fram emot bokmässan i ett helt år! En anledning till det var naturligtvis för att få träffa alla författare och köpa en massa bra böcker men en stor del till det är naturligtvis att det alltid är så roligt att få träffa Jamie från Bokugglor!  Precis som under semestern kom Jamie och hennes man Markus och bodde hemma hos mig och vi hade så himla roligt tillsammans! De kom fredag kväll och stannade till söndag eftermiddag! Vi hann alltså gå på bokmässan, storböla till två riktigt bra filmer (Jag och Jamie bölade, Markus hjärta är av sten), samt att vi hann springa en vända på såväl Adlibris marknad som på Science-fiction bokhandeln. De två sistnämnda har blivit lite av en tradition, framför allt för att science-fiction bokhandeln är vår absoluta favoritaffär! Vi hann även spela in en vlogg tillsammans så håll utkik efter den de kommande veckorna! 

Vi hann med att träffa en väldans massa trevliga författare, väletablerade och sådana som var lite nyare i branschen och det var riktigt roligt! Ett stort tack till alla författare som tog sig tid att prata, signera och berätta om sina böcker! Samt ett stort tack till de författarna som gav oss sina böcker som recensionsexemplar!


Naturligtvis var jag tvungen att passa på att träffa Mats Strandberg även denna gång! Han är trots allt en av de tre svenska auto-buy authors som jag har! Av honom köpte jag hans nya bok Slutet (signerad naturligtvis) samt att han även var gullig att signera min Engelsfors-trilogi som jag älskat sedan jag var i tonåren. Han tyckte jag var riktigt duktig som släpat runt på hans och Sara Bergmark Elfgrens "tjocka barn" på mässan. Något han även skrev i första boken haha.




Sedan var jag naturligtvis tvungen att hälsa på Sara Bergmark Elfgren, som vi minsann fick springa runt och leta efter då hennes signeringstid blev ändrad. Och även om hon skulle iväg till tåget så tog hon sig minsann tid till oss... men framför allt för de tanter som stod i kön före oss och ville ha 70 selfies med henne i olika vinklar. Hon var riktigt trevlig även detta år och signerade så fint i min chapter sampler av Vei-bok 2 samt Engelsfors-trilogin som jag släpat runt på så mycket!



Jag var ju dessutom naturligtvis tvungen att passa på och träffa Jojo Moyes när hon ändå var på plats! Det var jättelång kö, men som tur var så hamnade vi hyfsat långt fram och jag måste säga att hon signerar sjukt snabbt! Jättetrevlig var hon! Synd bara att det inte direkt fanns tid till att prata med henne eftersom att kön var så himla lång!






Vi hade därtill turen att båda två bli inbjudna till det bloggmingel som Seraf förlag höll i och det var riktigt trevligt att träffa såväl andra bloggare som författarna själva! Sen så fick vi helt klart de bästa goodiebagsen ever! (kommer ett mer detaljerat inlägg om det senare).

Jag och Jamie hade riktigt kul ihop precis som vanligt! Vi gillar samma typer av böcker, samma serier och vi har samma typ av humor osv och vi har med andra ord väldigt mycket gemensamt!

Tack Jamie och Markus för en underbar helg! Det var jätteroligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...