fredag 17 juni 2016

Bästa avslutet på dagen

Idag kom jag och familjen (minus tvillingsyrran som fortsätter sin backpacking) hem till kära Sverige igen. Min kropp och hjärna är nu inställd 5 timmar innan svensk tid så i skrivande stund är alltså klockan enligt min skalle tjugo i ett på natten. Så känner mig lagom slö just nu. Vi skulle gå upp 05.30 i morse för att hinna med planet från Bangkok, men jag vaknade av mig själv klockan 04 naturligtvis. Efter att ha åkt en massa olika flyg i en massa timmar så känner jag mig lite som en trasdocka, men det skall nog gå ändå. Får hålla mig vaken ett tag till för att inte vända på dygnet. Men när jag kom hem så fann jag alltså alla dessa fina paket i brevlådan. Det är recensionsexemplar som jag bett om innan jag åkte iväg, samt böcker som jag blivit kontaktad angående medans jag var i Thailand (ja jag är duktig på att svara på mail).


Blev lite som julafton att öppna alla dessa paket när man kom hem från en lång dag i luften. Totalt var det alltså 10 olika böcker i diverse olika genrer i de många paketen. Ser fram emot att läsa alla dessa böcker, så det skall bli superkul att sätta tänderna i dessa. 

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig hög att komma hem till :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha eller huur! blir allt lite speciellt när man varit borta ett tag haha xD känner dock att jag har lite att stå i nu xD

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...