måndag 13 juni 2016

Bokfavoriter som jag vill läsa igen


Det finns ju alltid de där böckerna som man tyckte så mycket om att man bara vill läsa dem igen och igen. Vi har ju alla våra favoriter när det kommer till böcker och idag tänkte jag berätta om några av mina. De här de serier jag känner för att läsa igen.

1. Harry Potter av J.K Rowling- har läst lite drygt 20 gånger skulle jag tro. Har faktiskt börjat läsa serien igen. Har än så länge läst Harry Potter and the philosopher's stone och tänker att jag läser om de resterande böckerna snart.

2. The Selection av Kiera Cass- Jag hade definitivt kunnat tänka mig att läsa denna serie igen. Fast skippa de två sista böckerna möjligtvis, de var inte lika bra som de första tre.

3. The Lying game av Sara Shepard- Älskade verkligen denna serie och kommer definitivt att läsa om dessa böcker även om det handlar om ett mord och jag vet vem som är mördaren. Det spelar ingen roll, jag måste läsa dem igen helt enkelt.

4. Systrar i jeans- Ann Brasheres. Har gillat dem här böckerna i många år nu och de är fortfarande lite av en favorit. Så de är jag definitivt sugen på att läsa om. För sisådär tredje gången.

Har du någon bok som du skulle kunna tänka dig att läsa om fler gånger?

2 kommentarer:

  1. Ja, i alla fall fantasy- och sf-böcker. T ex nästan alla Diana Wynne Jones böcker, Övärlden-serien av Ursula K LeGuin, Shadowbridge och Lord Tophet av Gregory Frost och serien om Sabriel/Abhorsen av Garth Nix, för att ta några relativt aktuella exempel. Men det finns många andra. Tyvärr går det knappast med deckare, fast jag har läst om några av Agatha Christie i och för sig. Dem läser man ju inte bara för deckargåtan, tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. nä precis det kan jag hålla med om :) Agatha Christie kan man alltid läsa igen ;)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...