måndag 6 juni 2016

Sommarläsningstaggen 2016


Hittade den här taggen på Johannas Deckarhörna och tänkte därför att jag skulle haka på, på den nu när det är sommar och sommarlov och allt.

1. Vilka 5 böcker bara MÅSTE hinna läsas i sommar?
Åh gud.... bara fem? Jag skulle vilja svara "alla mina olästa böcker" men eftersom att det inte var frågan och eftersom att det dessutom skulle vara omöjligt med tanke på hur många olästa böcker jag har. Jag tänker att jag utgår från de böcker som jag faktiskt har här hemma. Jag har ett längre tag nu varit väldigt taggad på att läsa följande böcker:
2. Vilken bok är du egentligen inte så sugen på men känner att det är dags att ta tag i?
Känner väl lite granna att jag har kommit in i en sort Game of thrones-koma och känner egentligen inte speciellt mycket för att börja läsa a dance with dragongs. Men samtidigt så är det den sista boken (som kommit ut än så länge) så jag känner ändå att jag bör sätta fart med den nu så att jag kan läsa klart det som finns av serien just nu. Vilket dessutom skulle ge mig möjligheten att kolla på alla de säsonger som finns av serien på tv. Jag måste alltid läsa först och titta sen när det kommer till sådana här saker.

3. Var är bästa stället att läsa i sommar?
Jag skulle vilja säga i en solstol, sittandes i solen, med en solhatt som täcker ögonen så att man faktiskt kan se bokes text. 

4. Handen på hjärtat, var tror du att du faktiskt kommer att läsa någonstans?
Med tanke på att jag skall jobba på Liseberg igen i sommar så tror jag nog att jag kommer att sitta läsandes i personalrummet på rasten och på bussen på vägen till/från jobbet när jag läser.

5. Vilken bok tror du kommer bli sommarens bästa?
Gud vad svårt att bara välja en.. har två möjliga böcker här känner jag. Men jag måste nog svara:
Jag tror och hoppas på att Moyes får mig att gilla denna bok lika mycket som jag gillade Livet efter dig.6. Vilken bok borde ALLA läsa i sommar?

7. Strand eller hängmatta?
Mår så illa av att ligga i en gungandes hängmatta, men samtidigt så är det sand överallt i/på boken när man läser på stranden känns det som. Men jag tror nog ändå att stranden vinner faktiskt.

8. Deckare eller roman?
Känner att frågorna bara blir svårare och svårare på denna tagg. Kan inte välja det ena eller det andra här känner jag. Älskar att läsa båda, vad jag väljer beror helt på vad jag känner för att läsa just nu för stunden.

9. Favoritgenre?
Läser det mesta jag får händerna på men skulle ändå säga att jag på sistone mest gillar deckare och romaner mest.

10. Tagga 3 andra!
Alla som har lust att vara med, haka på!

2 kommentarer:

  1. Har också svårt att välja mellan deckare och roman, det finns ju bra i båda :) Beror helt på humör.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! man får liksom känna efter ordentligt ibland :)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...