fredag 19 augusti 2016

Läsa om på nytt?

På senaste tiden (sista två veckorna eller så) så har jag blivit så himla sugen på att läsa om några av de böcker som jag läste för några år sedan. Kanske inte superbra timing med tanke på att jag för nuvarande faktiskt försöker läsa klart de olästa böckerna jag redan har. Med andra ord så lär detta få vänta ett tag, men jag tänker att en liten lista kan väl ändå aldrig skada.

1. Harry Potter-serien av J.K Rowling (obviously). Läste om The philosophers stone för inte så länge
sedan så jag börjar bli rejält sugen på att läsa resterande böckerna nu. Speciellt nu när jag nyligen läst The cursed child och fick in lite Harry Potter-känsla igen.

2. Fantastic beasts and where to find them av J.K Rowling, det var så många år sedan jag läste denna bok så jag känner verkligen att den kräver en omläsning innan filmen kommer ut i november.

3. Sagan om ringen triologin av J.R.R Tolkien, var några år sedan sist känner att det hade varit kul att läsa om dem böckerna nu när jag har dem på min läsplatta och därmed slipper låna den stora feta fysiska boken (alla tre böckerna var i en enda bok) av min storebror.

4. Systrar i jeans av Ann Brashares, bara så himla mysig serie som jag alltid blir lite sugen på att läsa om såhär på sommaren.

5. True blood-serien av Charlaine Harris. Var några år sedan den serien fick sig en omläsning, börjar kanske bli dags nu igen?

6. The Lying Game-serien av Sarah Shepard. En av de få deckarmysterier jag faktiskt känner för att läsa om.

7. Alla Katarina von Bredows böcker. Superhärliga böcker som minst sagt sitter kvar på hjärnan min efter så många år.

Som ni förstår kommer det dröja ett bra tag innan denna omläsning börjar inte bara p.g.a alla mina olästa böcker men även p.g.a att det är många serier som jag vill läsa om och att vi därmed talar om väldigt många böcker på totalt flera tusen sidor. Men det hade minst sagt varit kul att kunna recensera dessa böcker här på bloggen eftersom att samtliga av dessa böcker var böcker jag läste innan jag började blogga, det vill säga innan april 2015.

2 kommentarer:

  1. Harry Potter är jag också jättesugen på att läsa om. Men det är så svårt att hitta tid för det med alla böcker jag har som ska läsas för första gången :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis! Känns som om att man bör läsa de nya och olästa böckerna först? Men en vacker dag då lovar jag att både och jag kommer att ta oss tid att läsa om Harry Potter :)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...