tisdag 23 augusti 2016

Veckans bokbloggsfråga- vecka 34

Veckans fråga från Barnboksbloggen lyder som följande: Vad anser du, är bokbloggskommentarer idag ett minne blott? Får du fortfarande kommentarer? Skriver du själv kommentarer? Vilket forum är det som du numera håller kontakten med dina läsare och ni kan diskutera det du och andra bokbloggare har skrivit i dina inlägg? Jag skulle inte alls säga att bokbloggskommentarer är ett minne blott, får väl kanske inte superofta kommentarer på just recensioner men får ändå en hel del kommentarer på andra sorters inlägg. Har nog mycket att göra med vad läsarna känner att de kan bidra med till ämnet men också hur mycket de känner att de ges möjlighet till att ge sin åsikt. Personligen skriver jag inte kommentarer på andras bloggar speciellt ofta, men när jag väl gör det är det ofta på inlägg som berör olika bokinköp eller inköpslistor av böcker bokbloggarna önskar att de hade. Då brukar jag dela med mig av mina åsikter och tankar om det är någon bok jag har läst helt enkelt. Jag håller kontakten med mina läsare på min blogg naturligtvis men även via instagram. 

8 kommentarer:

 1. Det har blivit betydligt lättare att hålla kontakt via sociala medier än på bloggen tycker jag :) Instagram är betydligt snabbare och smidigare

  SvaraRadera
 2. Nej hoppas inte heller att det är ett minne blott, tycker det är viktigt att visa att man faktiskt läst om man nu har något att säga och vill förstås, ibland kan det vara svårt dock :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja precis :) Plus att det är väldigt kul för den som driver bloggen att få veta vad läsarna tycker och tänker om olika inlägg hen gör :)

   Radera
 3. Recensioner får jag inte heller så många kommentarer på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det nog för många :P Känns som om att det kanske är lite svårt att komma med åsikter på just en recension medans det är lättare på bokinköp och liknande :)

   Radera
 4. Sociala medier är onekligen smidigare, det går ju inte att komma ifrån. Jag tycker att det är trevligt när sociala medier blir kompanjoner till bloggar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig :) Känns också som att det blir mer personligt och roligt att kommentera och följa folks instagram också snarare än att bara göra det via bloggen liksom :)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...