torsdag 21 april 2016

Kaos

Idag fick jag ett sådant himla sug efter choklad (händer ofta) så jag kunde inte motstå impulsen att titta förbi Willys innan jag stack hem från skolan. Väl där på väg till kassan så stannar jag naturligtvis till vid böckerna (dumt) det slutade att jag gick därifrån med såväl choklad som en ny bok. Nämligen Avdelning 73 skriven av Sofie Sarenbrant. 

Goodreads beskrivning 

När kriminalinspektör Emma Sköld vaknar upp på sjukhuset har hon ingen aning om vad som har hänt. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter med sambon Kristoffer och åkte till stallet. Emma får reda på att hon har varit med om en ridolycka, att hon har legat i koma i fem månader. Läkarna kan inte lova att hon någonsin kommer kunna gå igen.

Under Emmas frånvaro har Kristoffers före detta flickvän klivit in i rollen som ny mamma, en uppgift hon absolut inte vill lämna ifrån sig. För att hålla ett vakande öga på Emma har hon tagit jobb på sjukhuset. Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.

Emma har en känsla av att något inte stämmer, och hon försöker febrilt tvinga fram minnen av olyckan. Hon blir allt mer övertygad om att ett brott har begåtts och ber sin kollega Nyllet om hjälp att ta reda på sanningen. Varför skulle någon vilja göra henne illa? Och vem är den främmande kvinnan som dyker upp i hennes drömmar hela tiden?

Tankar
För typ ett år sedan läste jag visning pågår av Sofie Sarenbarant, vilken jag tyckte var mycket bra, så det var delvis därför jag impulsköpte denna bok. Men jag har även läst en del recension av denna bok av andra bokbloggare och de har alla gillat den så jag tänkte att det var värt ett försök.


Bilden är lånad från Goodreads
Kaos
Och nu till kaoset. Försökte köpa e-boken The Crown av Kiera Cass. Problemet var att när jag väl köpt den så gick det inte att ladda ner boken så som man skall kunna göra. Fick kontakta kundtjänsten och de fick efter en stund reda på från leverantören att den e-boken inte skall finnas ute till försäljning förrän den 3 maj. Har alltså för tillfället en obrukbar bok. Men de har lovat att fixa det så fort det blir den 3 maj. De måste hålla på och trixa en massa tydligen med länkar och nya temporära konton och grejer. Lät komplicerat i alla fall så jag är glad att jag personligen bara behöver slänga iväg ett till mail till dem den 3 maj. Försökte med att fråga om det inte bara var lättare om jag hävde köpet och sedan köpte boken igen sen när det faktiskt var meningen att man skulle kunna köpa den. Men icke sa nicke, det fungerade inte på deras system. Men aja... det är ju inte SÅ lång tid kvar till den 3 maj ändå.


2 kommentarer:

  1. Haha det är alltid farligt att stanna till vid böckerna! Svårt att gå därifrån tomhänt :)

    SvaraRadera
  2. haha exakt är ytterst sällan man klarar av att gå därifrån xD måste jobba på det där med viljestyrkan känner jag xD just nu köper jag fler böcker varje månad än jag hinner läsa ut. Alltså inte speciellt hållbart :)

    SvaraRadera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...