onsdag 23 maj 2018

Mina mest efterlängtade boksläpp | Juni 2018

I juni kommer det att släppas två böcker som jag ser fram emot lite extra. Jag tänkte därför dela med mig utav dessa till er utifall att någon av er skulle finna dem intressanta.


Save the date av Morgan Matson
Charlie Grants äldre syster gifter sig i helgen i familjehemmet, och Charlie kan inte vänta - för första gången på flera år kommer alla fyra av hennes äldre syskon att vara under ett och samma tak. Charlie är desperat för en sista perfekt helg, innan huset säljs och allt förändras. Huset kommer att fyllas med skämt och spel och skratt igen. Fatta beslut om saker som vilket college hon ska börja på och återförenas med den långvariga förälskelsen Jesse Foster - är sånt som kan vänta. Hon vill fokusera på att göra helgen perfekt. Det enda problemet? Helgen är på väg att bli en absolut katastrof. Det finns den oväntade hunden med en förkärlek för att yla, huslarm som inte slutar att gå av och en papperstjej med ett agg. Det finns släktingarna som inte talar med varandra, den (hemska) tjejen hennes favoritbror tog hem oanmäld och en försvunnen smoking. För att inte tala om grannen som verkar vara besluten att sabotera och en storm som är på väg att dränka allt. Fredens rättvisa saknas. Bandet spelar bara covers. Alla gästerna är galna. Och bröllopsplanerarens brorson är oväntat, distraherande ... söt. Under tre löjligt kaotiska dagar kommer Charlie att lära sig mer än hon någonsin förväntade sig om familjen som hon trodde att hon kände. Och hon kommer inse att ibland kommer försök att hålla fast vid det förflutna att göra att du missar det som komma skall i framtiden.
 
Release datum
Boken släpps den 5:e juni. 

My plain Jane av Cynthia Hand, Brodi Ashton & Jodi Meadows 
Du kanske tror att du vet historien. Efter en eländig barndom börjar den oanständiga föräldralösa Jane Eyre på ett nytt liv som governess på Thornfield Hall. Där möter hon ett mörkt, grubblande mr Rochester. Trots deras betydande åldersskillnad (!) Och hans ojämna temperament (!!), blir de kär i varann - och, läsare, hon gifter sig med honom. (!!!) Eller gör hon det? Förbered dig på ett äventyr av gotiska proportioner, där allt inte är som det verkar, en viss gentleman gömmer mer än skelett i sina garderober, och en föräldralös Jane Eyre, aspirant författare Charlotte Brontë och den övernaturliga utredaren Alexander Blackwood håller på att dras med på den mest episka spökjakten på denna sida av Wuthering Heights.

Release datum
Boken släpps den 26:e juni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...