fredag 17 november 2017

Vart man kan få tag på signerade och dedikerade böcker!!!

Jag tror nog att alla vi boknördar gillar att få tag på böcker som är signerade, är de dedikerade till just precis dig så är det naturligtvis ännu bättre! Så därför tänkte jag att jag idag skulle dela med mig av lite tips där man kan hålla koll för att se om man hittar något. Just idag handlar det om böcker som är skrivna av utländska författare och därmed inte svenska.

Den första sidan som jag tänker på är naturligtvis amazon, där det går att få tag på signerade böcker ibland, dock så kan frakten bli ganska svidande för plånboken så det är något att hålla koll på. Men där är bra att kolla då det ganska så långt i förväg går att förbeställa signerade böcker. Här fick jag bland annat tag på min signerade utgåva av Godsgrave skriven av Jay Kristoff.

En sida som jag upptäckte häromdagen när jag läste ett instagraminlägg från Sasha Ahlsberg (en jättestor booktuber) där hon delade med sig av en sida där de går att få tag på signerade och dedikerade böcker från en massa författare. I detta instagraminlägg tipsar hon till exempel om att sin egna bok Zenith finns uppe om man är intresserad av att få tag på en signerad kopia. Hennes inlägg hittar du HÄR! Den sidan hon pratade om heter Good choice reading, vilket alltså kan vara ett bra ställe att hålla koll på om man vet att man har en favoritförfattare som kommer ut med en bok inom några månader. Det här är alltså en sida som skickar böcker internationellt, men böckerna skickas från USA så frakten kan vara ganska dyr beroende på hur många böcker man beställer, men frågan är egentligen vad prislappen för en signerad och dedikerad bok är värd att kosta just för dig? Själv förbokade jag just The Darkest minds- trilogin skriven av Alexandra Bracken därifrån då de böckerna skall komma ut i januari med sina nya omslag. Så jag ser fram emot att få hem dem signerade och dedikerade till just mig.
 
En annan sida som jag har vänt mig till ett flertal gånger för att få tag på signerade böcker är Bookdepository och senast i veckan så fick jag faktiskt hem min collectors edition av A Darker shade of magic av V.E Schwab, som då alltså innehöll fanart, extra material och naturligtvis Schwabs signatur. Om ni skyndar er så finns det fortfarande exemplar kvar! Vilket ni kan hitta HÄR! Värt att tillägga här är det faktum att frakten är gratis oavsett vart i världen du bor och oavsett hur många böcker du lägger till i din order. Så det är bara att shoppa på!

Värt att tillägga är att såväl Good choice reading och Bookdepository använder sig utav paypal, vilket alltså är ett riktigt säkert sätt att handla och de hjälper dig även att få pengarna tillbaka om något mot förmodan skulle gå galet.

4 kommentarer:

  1. Kul inlägg! Alltid roligt med signerade böcker :) Jag undrar bara om länken du la in till A darker shade of magic fortfarande går till signerade utgåvor, för det står inget om det i beskrivningen. Såg det ut så när du beställde?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Jo länken går fortfarande till den signerade utgåvan. Det stod inget om det när jag beställde heller. Av någon anledning så är det inte utskrivet i beskrivningen men Schwab själv har sagt att samtliga collectors editions (de ser lite olika ut beroende på om du köper uk eller us utgåvan) är signerade.

      Radera
  2. Svar
    1. Kul att du tycker det! :) varsågod! Hoppas att du hittar något du gillar :)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...