lördag 10 september 2016

E-böcker man bara måste ha som HP-fan

Okej... kanske att jag precis köpte lite fler böcker, men eftersom att dessa tre faktiskt är e-böcker så påverkar de inte mitt resultat för den pågående hylltömningen. Jag kunde ju inte låta bli att klicka hem Harry Potter-relaterade böcker. Det är sånt man bara måste ha, alltså var jag tvungen att ladda ner dem till min läsplatta. Samtliga tre böcker är shortstories som J.K Rowling skrivit och man får där bland annat lära känna karaktärerna bättre. Något jag knappt kan vänta med att få börja göra!

En översättning av Goodreads beskrivning av Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies
"Minerva var den romerska gudinnan av krigare och visdom. William McGonagall firas som den värsta poet i brittisk historia. Det var något oemotståndlig för mig om hans namn, och tanken att en sådan lysande kvinna kan vara en avlägsen släkting till buffoonish McGonagall "-. J.K. rowling Potterpresenterar är en samling av J.K. Rowling författarskap: kort läser ursprungligen med på pottermore.com med några exklusiva nya tillägg. Dessa e-böcker, med att skriva curerad av Potter, tar dig bortom Harry Potter berättelser som J.K. Rowling avslöjar hennes inspiration, intrikata detaljer om karaktärernas liv och överraskningar från trollkarlsvärlden. Dessa berättelser om hjältemod, svårigheter och farliga hobbies profil två av Harry Potter berättelser "mest modiga och ikoniska tecken: Minerva McGonagall och Remus Lupin. J.K. Rowling ger oss också en titt bakom stängda gardiner av Sibylla Trelawney liv, och du kommer att stöta på den hänsynslösa, magiska-fä älskande Silvanus Kettleburn längs vägen.

En översättning av Goodreads beskrivning av An Incomplete and Unreliable Guide
" Trolldomsministeriet kände starkt , dock att för att konstruera en ytterligare trollkarls station i mitten av London skulle sträcka även de Mugglare " beryktade beslutsamhet att inte lägga märke till magi när den exploderar framför sina ansikten " - . J.K. rowling
Potterpresenterar är en samling av J.K. Rowling författarskap : kort läser ursprungligen presenterat på pottermore.com . Dessa e-böcker , med att skriva curerad av Potter , tar dig bortom Harry Potter berättelser som J.K. Rowling avslöjar hennes inspiration , intrikata detaljer om karaktärernas liv och överraskningar från trollkarlsvärlden .
Hogwarts En ofullständiga och otillförlitliga Guide tar dig med på en resa till Hogwarts . Du kommer ge sig in i Hogwarts grunder bekanta sig med sina mer bofasta, lära sig mer om lektioner och upptäcka hemligheterna i slottet. . . allt i början av en sida .

En översättning av Goodreads beskrivning av Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists
Ingen Mugglar premiärministern har någonsin satt sin fot i Trolldomsministeriet skäl mest koncist sammanfattas av ex-minister Dugald McPhail (mandatperiod 1858-1865): "deras puir wee braines couldnae klara wi" det. "" - J.K. rowling Potterpresenterar är en samling av J.K. Rowling författarskap: kort läser ursprungligen med på pottermore.com med några exklusiva nya tillägg. Dessa e-böcker, med att skriva curerad av Potter, tar dig bortom Harry Potter berättelser som J.K. Rowling avslöjar hennes inspiration, intrikata detaljer om karaktärernas liv och överraskningar från trollkarlsvärlden. Dessa berättelser om makt, politik och irriterande poltergeists ger dig en inblick i den mörkare sidan av trollkarlsvärlden, avslöjar hänsynslösa rötter professor Umbridge, lowdown på ministrarna för Magic och historien om trollkarls fängelse Azkaban. Du kommer också att gå djupare in i Horace Snigelhorn tidiga år som Potions mästare på Hogwarts - och hans bekantskap med en Tom Marvolo Riddle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...