torsdag 10 november 2016

Book haul & unboxing #2 november

Jag vet, jag vet.... jag skulle sluta... men detta blir de sista nya böckerna den här månaden i alla fall... förutom den boken som kommer komma i min Owlcrate.


4 kommentarer:

 1. Haha det ska bli spännande att se vad du säger i nästa book haul, om du lyckas hålla dig eller inte ;) Problemet är ju att jag gillar att se dina book hauls men förstår sitsen du är i!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha känns mer läskigt än spännande tycker jag! ;) haha ja det lär ju bli intressant att se... men jag vet inte om jag kommer att hinna jobba något alls nu i november, så jag kommer vara fattig i december, så jag hoppas att det skall hjälpa till att dra ner på bokköpen xD Men 4-5 böcker borde jag väl ändå klara av att hålla mig till? :P Vad kul att du gillar dem :) Haha ja detta eviga dilemma xD

   Radera
 2. Ja usch, det är så svårt att låta bli att köpa böcker :) Själv har jag lagt ett helt gäng i kundvagnen hos Adlibris och har väl tänkt klicka hem dem endera dagen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja det är supersvårt! xD oj starkt att inte beställa med en gång! ;) Det farliga är att ständigt fylla en kundvagn så fort man beställt hem böcker... som förberedelse inför nästa gång liksom... det är där jag gör fel haha xD

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...