tisdag 1 november 2016

Veckans läsning- vecka 44

Eftersom att läsningen i oktober månad gick alldeles strålande (wrap up-video kommer inom kort) så hoppas jag på att fortsätta november med samma bravur. Skall ju dock påpeka att den nya kursen som vi påbörjar idag faktiskt innehåller sjukt många olika tidskrävande moment så det känns som om att det kommer att bli svårt att få till så mycket läsning, men vi får helt enkelt se hur det blir. Den här första veckan i november tänker jag i alla fall försöka läsa ut några tegelstenar till böcker. De ligger på 450+ allihopa, så det kommer säkert sluta med att jag slänger in en lite mer lättsmält bok någonstans där i mellan. Som till exempel Scarlet av Marissa Meyer som jag är extremt sugen på att läsa just nu.
Den bok jag tänker försöka se till att läsa ut nu en gång för alla är Villette av Charlotte Brontë. Sedan tänker jag även försöka läsa en hel del i My Lady Jane av Cynthia Hand, Brodi Ashton och Jodi Meadows. Samt försöka få läst några sidor i Björnstad av Fredrik Backman och Replica skriven av Lauren Oliver. En hel del stora böcker med andra ord, men det är endast en bok jag satsar på att läsa ut denna vecka alltså. Sedan tänker jag även påbörja ett nytt recensionsexemplar som jag haft i min "att-läsa-hög" lite för länge nu känner jag och det är Kvinnan med Silverhåret av Astrid Ahlberg.

2 kommentarer:

  1. Jag brukar också försöka varva med någonting lättare när man läser många tjocka böcker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bra! tror det finns en risk att man hamnar i en lässvacka annars om man försöker hinna med bara en massa tegelstenar hela tiden :P

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...