onsdag 23 november 2016

Så snyggt omslag!!!

Som ni kanske vet så har jag läst tre böcker tidigare av Astrid Ahlberg och jag fastnade verkligen för hennes skrivstil och hennes sätt att förmedla sina historier. Vilket alltså gjorde så att jag tackade ja till hennes förfrågan huruvida jag ville läsa hennes fristående bok Den tunna hinnan som utspelar sig i samma värld som de tidigare böckerna, men som alltså inte följer samma karaktärer. Jag gillar verkligen omslaget på denna bok, då jag tycker att det är så kul att försöka läsa ut vad det är man kan se i omslaget. Jag tycker mig kunna se ett hästhuvud? Men det kanske bara är jag haha. 

Bokus beskrivning
En ung flicka vaknar upp i mörker. Hon vet inte vem hon är. Inte var hon är. Inte vad som hänt henne. Snart inser hon att mörkret inte försvinner, att hon är blind.

I en annan verklighet blir den unge Maron tvungen att lämna sin far och sitt hem, gården på slätten. Han söker sig till Storskogen för att finna folket med samma fruktade mentala förmåga som han själv - de silverhåriga.

Leira kämpar för att leva upp till sin lärares krav. Som enda lärjunge till den gamla kvinnan Taimira, är hon den som en dag ska ta över rollen som Allas Moder. Men hennes varma känslor för den nye ledaren i byn distraherar henne.

Tre unga människors öden flätas samman tvärs igenom den tunna hinnan mellan världarna.

2 kommentarer:

  1. Jag kan också se ett hästhuvud! :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha skönt att höra! Då är det inte jag som ser i syne med andra ord ;)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...