fredag 20 juli 2018

Jamie från En blogg för Bokugglor hälsade på mig!

I väntan på bion...
Förra veckan fick jag finbesök Jamie från Bokugglor och hennes man Markus. De var här från sent tisdag kväll tills lördag eftermiddag. Och gissa om vi hade roligt?! Vi hann med att gå till science-fiction bokhandeln hela TVÅ gånger! Vi käkade brunch på Egg & Milk där vi åt amerikanska pannkakor som gjorde oss supermätta! Vi åkte och badade vid havet, vi gick på bio och såg Jurassic Park: Fallen Kingdom. Väl dags för bion var vi supertrötta, höga på godis och läsk och kunde inte sluta skratta förrän filmen väl drog igång. Sedan på fredagen var det dags för ett besök på Liseberg där vi alla tre höll på att dö av värmeslag ca 10 ggr. Men inte nog med det... Vi hann även med att fota lite böcker, spela in videos tillsammans och ha en och annan läspaus. I och med detta gör alltså både Jamie och Markus sina booktube-debuter. En vlog kommer att komma lite senare! Men håll även ögonen öppna efter några fler videos där Jamie är med!Vi fick i alla fall till ett par bra foton mellan skrattattackerna.. Filmen var för övrigt riktigt bra även om jag och Jamie mest blundade vid alla extremt brutala och äckliga scener när folk blev uppätna.
Väl på Liseberg var vi efter Jamies initiativ iklädda våra fina Björnstads hockey- tröjor som vi fick från Bokmässan förra året. Vi fick en del undrande blickar och även lite frågor om vad det var för ett lag. Men det var i varje fall lätt att hålla koll på varandra. Flumride var nog den attraktion som blev vår gemensamma favorit då det var så sjukt varmt den dagen vi var där. Så att få nästintill flodvåg av vatten över sig var ganska uppiggande.Vi råkade gå förbi den plats där vi träffades för alla första gången så vi var naturligtvis tvungna att ta en bild!


Med andra ord går det att sammanfatta dessa dagar som helt underbara och fyllda med en väldans massa skratt, skrik och skämt. Längtar redan till Bokmässan då vi förhoppningsvis ses nästa gång.

2 kommentarer:

  1. Det var så roligt och det perfekta sättet att avsluta semestern! :) Längtar tills bokmässan! <3 <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aww vad gullig du är :D jaaaaa jag med! KOM HIT NU VETTJA! :D

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...