tisdag 11 oktober 2016

Min läsplanering- vecka 41

För tillfället parallelläser jag en väldans massa böcker även om det är två av dem som får väldigt mycket mer lästid än de andra. Men jag tycker alltså att det är alldeles för många böcker att läsa samtidigt då det är svårt att hålla isär dem samt, svårt att verkligen komma in i boken om man med jämna mellanrum byter bok. Eftersom att rec-datumet på Professorn av Charlotte Brontë är satt tills på fredag så skall jag se till att läsa ut den boken den här veckan (innan rec-datumet naturligtvis). Jag kommer nog förmodligen även att läsa ut A court of thorns and roses av Sarah J. Maas då jag känner att jag fått ett riktigt bra flyt i den boken. Sedan så kommer jag säkert inte att klara av att hålla mig från att börja läsa en av de böcker som kommer med mina bokpaket denna veckan (tror det bör komma fram idag). Så alltså kommer jag med största sannolikhet att börja läsa den boken också, jag tänker dock inte avslöja vilken det är, det får ni reda på senare när den boken kommit hem till mig. Sedan så tänker jag även försöka fortsätta att läsa Villette av Charlotte Brontë, samt försöka komma någonstans på En välbevarad hemlighet av Kate Morton och Till We meet again av Lesley Pearse. De två sistnämnda har jag endast läst ett fåtal sidor i. Och eftersom mitt mål denna vecka är att dra ner på antalet böcker jag läser samtidigt så skall jag alltså försöka komma så långt som möjligt i mina påbörjade böcker, samt försöka läsa ut så många som möjligt, men vi får väl se hur bra det går.

2 kommentarer:

  1. Ja när man läser lite för många böcker samtidigt blir det lite svårt att hålla isär, förut läste jag flera böcker samtidigt men nu försöker jag bara läsa en i taget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis! blir lätt lite rörigt då! Det borde man ju egentligen försöka göra haha men hur gör man när man vill läsa ALLT samtidigt liksom? xD

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...