lördag 29 oktober 2016

Utmanar mig själv med en läs-a-lot

Om ni följer mig på min instagram (tickmicks bokblogg) så har ni säkert sett alla böcker jag tog med mig ut till landet. Tar ALLTID med mig ca. 5 böcker fler än jag hinner läsa. Och jag har faktiskt en väldans massa plugg som jag skulle behöva få gjort bara för att slippa stressa under veckan som kommer då jag börjar en ny kurs i skolan. MEN jag har pluggat så sjukt mycket nu under veckan då jag har skrivit på min hemtenta hela veckan. Så jag känner att jag har förtjänat att utmana mig själv med en liten läs-a-lot-utmaning. Jag tänker försöka hinna läsa så många sidor som möjligt och en fördel är naturligtvis om jag hinner läsa ut några böcker också. De böckerna jag verkligen vill hinna läsa ut den här helgen är The Last Olympian av Rick Riordan (har 100 sidor kvar i den), Through the looking-glass av Lewis Caroll och Skugga över månen av Anna Nozlin, samtidigt som jag gärna vill läsa lite granna i de andra tre böckerna jag släpat med mig. Önska mig lycka till!!! Den här lilla läs-a-loten startade igår (fredag) kl. 21.30 och kommer att sluta kl. 00.00 natten till måndag. Skall bli intressant det här! vilken/vilka böcker hoppas du hinna läsa klart i helgen?

4 kommentarer:

 1. Åh, Björnstad är jag så sugen på att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra! Det är jag med, men jag är lite rädd för att göra det då jag är rädd för att den inte kommer leva upp till hypen! :P

   Radera
 2. Vi är i stugan hela veckan då barnen har Läslov och när det är läslov måste det förstås packas massor med böcker ��
  Jag har med

  Kaninjägaren
  Harry Potter and the cursed child
  Throne of glass
  Skullduggery pleasant

  Och så läsplattan förstås

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad avundsjuk jag blir på dina barn nu hahaha vill också ha höstlov ;) Gud vad många bra böcker du har med dig ;) Hoppas att du tycker om dem. Har inte hört talas om skullduggery pleasant och kaninjägaren har jag inte läst ännu. Men en Lars Kepler-bok kan ju aldrig gå fel ;)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...