lördag 8 oktober 2016

Recension av Harry Potter och de vises sten (illustrerad utgåva)

Författare: J.K Rowling
Illustratör: Jim Kay
Antal sidor: 245
Serie: Harry Potter, bok 1 av 2 (2st finns ute än så länge)
Finns hos: Adlibris / Bokus

Goodreads beskrivning
Sexton år efter utgivningen av den första Harry Potter-boken i Sverige kommer nu en alldeles ny, genomillustrerad utgåva. Harry Potters fantastiska värld fångas mästerligt i Jim Kays makalösa bilder. Låt dig sugas in i en magisk upplevelse!
Böckerna om Harry Potter har sålt i hundratals miljoner exemplar världen över. Den föräldralöse pojken som visar sig vara en trollkarl tog världen med storm, och lämnade ingen oberörd. Böckerna har blivit klassiker, och fortsätter att förtrolla nya generationer läsare.

Mina åsikter
Bästa godnattsagan någonsin! Perfekt att läsa några sidor i denna bok precis innan man går och lägger sig. Helmysig upplaga (detta blir den tredje upplagan jag läst, vilket då inkluderar den svenska och den engelska) och jag älskar historien fortfarande lika mycket (har läst den 20+ gånger). Historien om Harry Potter kommer jag för alltid att älska lika mycket som jag gjorde när jag läste den för första gången som nio-åring, men visst är det något speciellt med att läsa denna bok i en illustrerad version. Bilderna är så himla fina och välgjorda och ger hela historian om möjligt ÄNNU mera liv. Man vill bara fortsätta att läsa för att ta reda på hur Jim Kay har tolkat J.K Rowlings berättelse och se hur hans version av alla karaktärerna och händelser ser ut. Jag var som fastklistrad vid denna bok från första till sista sidan. Som Harry Potter-fan är detta ett inköp som du bara måste göra. Jag ser naturligtvis fram emot att få ta del av hela serien i illusterad utgåva. 

Mitt betyg
Boken får naturligtvis (inte speciellt förvånande) 5 av 5 stjärnor samt en liten guldstjärna i kanten tack vare dess underbara illustrationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...