söndag 4 december 2016

TBR Shame Tag

Idag har jag tänkt dela med mig av min inspelning av TBR shame tag, vilken går ut på att jag delar med mig av alla mina olästa böcker! Kommentera gärna om det är någon bok ni läst och berätta vad ni tyckte om boken!

8 kommentarer:

 1. 96 olästa böcker är inte så mycket. :-) Har 500 eller mer som är olästa 😳😨. 📚 Nyckeltrilogin och Värdshuset, pojkvännen & nyårskyssen är jättebra. Diabolic ser jag framemot. 👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha nä kanske inte men om man tänker på att jag var nere på 51 olästa böcker i september och inser att jag nästan dubblat mina böcker sedan dess... haha då känns det mycket xD har ca 700 olästa e-böcker också xD hahha ojjj shiet vart får du plats med alla dem haha? xD åh vad bra! Får nog fördjupa mig lite mer i mina Nora Roberts böcker då med andra ord ;)

   Radera
  2. Har runt 130 böcker +/- av Nora Roberts och har läst lite över 50 st. ☺ Börjar faktiskt bli lite överfullt i bokhyllorna nu men på något sätt funkar det trots allt. ☺

   Radera
  3. Oj herregud! Nora Roberts verkar ju publicera böcker snabbare än man kan säga Stephen King ;) haha kanske dags att köpa fler bokhyllor då? ;)

   Radera
 2. ´Jag har säkert någonstans mellan 300 - 500 olästa både i bokhyllan och på plattan. Tänk att man köper på sig mer än man hinner läsa :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha jaaa detta ständiga problem! xD

   Radera
 3. Jag har inte vågat räkna mina, hehe :P Du har många bra böcker framför dig, Crown of Midnight, Heir of Fire, Mara Dyer, The Dream Thieves, Blue Lily Lily Blue har jag älskat allihopa! (och HP böckerna) The Darkest Minds har jag tänkt läsa hela året men inte blivit av, men hoppas läsa den snart iaf, hehe. Det gäller även Six of Crows :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju helt klart lovande ;) haha HP böckerna har jag läst ca. 20 ggr så dem vet jag att de är bra ;) De är med i min TBR-hög då jag köpte de två böckerna nya då de förra var min storebrors som flyttade för 1,5 år sedan och tog dem med sig. Kändes mer rätt att de fick vara med i TBR-högen då de tekniskt sett var nya då ;) haha ja dem böckerna ser jag också fram emot att läsa. Har läst typ 20 sidor i six of crows och den verkar i alla fall väldigt lovande ;)

   Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...