onsdag 8 februari 2017

Om du fick....

Om du fick träffa vilken författare du ville, levande eller död, vem skulle du då välja och vad skulle du i sådana fall fråga?

Ni som har följt mig och min blogg kan nog gissa vem jag helst hade velat träffa: Jo, naturligtvis är det J.K Rowling som skrev de fabulösa Harry Potter böckerna som jag har älskat sedan jag var 9 år gammal, vilket alltså innebär att jag har älskat dem i snart 13 år (fyller 22 i år). Har totalt läst serien 20+  gånger (slutade räkna efter 20) på svenska och engelska och jag kan inte få nog!! Nu har ju dessutom utgivningen av de illustrerade utgåvorna påbörjats och jag kan knappt vänta på nästa bok i installationen kommer ut. Det kommer alltså vara Fången från Azkaban (böckerna är sjukt dyra på engelska, så jag samlar på mig dem på svenska istället).

Kan ju säga att min obsession med serien har ökat de senare åren, när jag faktiskt började köpa på mig en massa Harry Potter relaterade fandom-saker. Vilket alltså gjorde att det hela spiraled out of control! Inom någon månad eller så lär det med största sannolikhet komma ytterligare en Harry Potter merchandise haul och jag funderar även på att inom en snar framtid dela med mig av ALLA de Harry Potter- relaterade saker jag äger och det har hunnit bli en del kan jag säga. Men det betyder inte för den sakens skull att jag kommer att sluta köpa sådana saker någon gång snart.

De frågor jag hade velat ställa till J.K Rowling har hon säkert hört flertalet gånger i sin långa karriär, men låt mig ställa dem ändå!
1. Jag älskar dina böcker! Kan jag få din autograf?
2. Hur kom du på idén till Harry Potter?
3. Hur kändes det när din bokidé blev nekad så många gånger innan en förläggare ville ge ut den och hur hittade du motivationen till att fortsätta skicka in ditt manus till olika förlag?
4. VARFÖR ALLA DÖDSFALL I dödsrelikerna? WHYYYY???!
5. Önskar du att du hade kunnat förändra någon karaktär, eller någon speciell händelse när du tänker på serien såhär efteråt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...