tisdag 14 februari 2017

Veckans läsning- vecka 7

Känner fortfarande att jag inte hunnit läsa speciellt mycket under februari, känns som om att läsningen för det mesta går lite långsamt jämfört med tidigare så jag hoppas på att kunna ändra det genom att läsa lite snabblästa böcker under veckan. Sedan hoppas jag även på att få lite ledigt under veckan så att jag i sådana fall skall ha en hel del lästid som jag bara måste se till att utnyttja. Först och främst måste jag läsa klart Roseblood av A.G Howard. Efter det tänker jag att jag skall börja läsa Hemligheternas skog av Erin Hunter, då det har gått väldigt snabbt för mig att läsa föregående böcker i serien, så jag hoppas att det skall vara ett säkert kort. Jag tänker även att jag skall läsa Hemma hos Bettan av Eli Åhman Owetz, som är ett av de recensionsexemplar jag satsar på att hinna läsa under månaden. Och sist men inte minst hoppas jag även på att hinna läsa ut Peter Pan av J.M Barrie. Känns ändå som om att dessa mål borde vara genomförbara då två av böckerna är väldigt korta (under 300 sidor).

2 kommentarer:

  1. Här går det också segt med läsningen! :( Kanske borde plocka fram massa tunna lättlästa böcker för att komma in i det igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tråkigt att höra! Tunna böcker hjälper alltid! då känner man sig riktigt framgångsrik när det går så fort att läsa ut en bok ;)

      Radera

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...