lördag 16 juli 2016

Bokpost


Igår var jag iväg för att hämta upp ytterligare ett paket hos mitt ombud. Även denna gång gällde det recensionsexemplar som nu hade anlänt. Denna gång var det böckerna Delad identitet och kvinnan med silverhåret av Astrid Ahlberg som hittat hem till mig. Ser fram emot att läsa dessa böcker som är en fortsättning på Porten i serien Ön, som jag läste för inte allt för länge sedan. 

Goodreads beskrivning av Delad identitet (Ön #2)
Delad identitet, andra boken i serien om Ön, börjar som en direkt fortsättning på Porten. Vi får följa utvecklingen efter de dramatiska händelserna som avslutar första boken. Men samtidigt utspelar sig ett annat drama, på en annan ö i världen på andra sidan Porten.

En liten pojke blir utsatt för ett grymt experiment som ger honom den felaktiga diagnosen personlighetsklyvning. Under sin kamp för att inte gå under beger han sig som ung man till Ön för att söka efter den enda person han tror kan rädda honom.

Veterinären Astrid Ahlberg har länge tyckt om att läsa fantasy. För några år sedan upptäckte hon även magin med att skriva. Debutromanen Porten kom ut 2013 som första delen i serien om Ön.
 

Goodreads beskrivning av Kvinnan med silverhåret (Ön #3)
I den tredje delen i serien om Ön får vi än en gång möta de välkända karaktärerna från Porten och Delad identitet. Men nu tillkommer ett par nya huvudpersoner, extremt olika varandra.
Alec är en ung flicka från vår egen värld. Hon har haft en jobbig uppväxt och är van att klara sig själv. Ändå blir hon beroende av andras hjälp när katastrofen drabbar henne.
Kvinnan Sherádme hamnar i Ö-världen av misstag.
Hon har en mental egenhet som hon använder sig av i självförsvar. Frågan är om hon är vän eller fiende. Och var kommer hon ifrån? Är det möjligt att det finns ytterligare en annan värld?
Men det finns fler som kommer att få sina liv totalt förändrade efter mötet med Teodor och de andra. När olika världar kolliderar lämnas ingen oberörd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...