tisdag 12 juli 2016

Läser just nu #3 Läs-a-lotens början

Sådär nu har alltså veckans läs-a-lot officiellt dragit igång, vilket ni kan läsa mer om HÄR! och kl. 0.00 var det alltså dags att bestämma vilken bok jag skulle börja utmaningen med (jag hade precis kommit hem från jobbet och behövde slappna av lite innan sängen). Valet stannade alltså på denna bok som jag har sett fram emot att läsa i ca. 1 månad nu. Är alltså sjukt taggad på att se vad denna bok har att erbjuda. De utmaningar som jag har gett mig själv finner ni HÄR!

Goodreads beskrivning
Har ni tänkt på en sak förresten? säger Herman. Vi är tre ungdomar på väg till en sommarstuga på landet. Ensamma. Det är som en skräckfilm. Vem vet vad som väntar oss Han gör en konstpaus och kastar en blick över axeln för att kolla att Stella lyssnar innan han fortsätter: Innan helgen är över kommer vi att vara döda. 

Stella är på väg till landet med sin syster Jorun och hennes kille Herman. Det är helgen innan Stella ska börja nian. På vägen dit ser de någon stå på vägen och sekunden senare dunsar den svartklädda figuren mot bilen, upp över taket och hamnar i diket Tjejerna vill ringa ambulansen men Herman drar in dem i bilen igen. De kör vidare. I ett slag förvandlas helgen till något helt annat än de planerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack så mycket för att du tar dig tid att kommentera mitt innehåll! Jag svarar på kommentarer så fort jag kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...